Kızlık Zarı , Kızlık Zarı Bozma , Kızlık Zarı Nasıl Delinir ,

Kızlık Zarı Bozma Videoları , Kızlık Zarı Diktirme , Kızlık Zarı Dikimi

ve benzeri bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.

http://kizlikzarihymen.blogspot.com/

4 Mayıs 2010 Salı

Bizim muhtar 5 yapıyormuş ben ise 1’de kalıyorum

Haydar Dümen Hocam, Çalıştığım yerde muhtar diye bir arkadaşım var. O günde 5 kez yaparken ben sadece bir kez yapabiliyorum. Acaba neden böyle? Cinslerim mi karışıyor? RUMUZ: DERTLİ ABOS



Haydar Dümen Cevap;
Dertli Abos, atma babos, atma. Atma ve attırma. Atanlara da aldırma. Arkadaşın muhtara (!) kanma. Kendini yarım erkek sanma. Ve oğlum, cinsini karıştırıp o ateşte yanma. Sana bu öğütleri baban bile vermez. Hele bir anlasa niyetini, sana öyle bir ders verir ki Allah yarattı demez! Abos, in misin, cin misin, nesin? Nerelisin, ne yer, ne içersin? Bana ve başkalarına da abosluk yapma, işine bak. Kafayı üşütme, başına örgü bir takke tak. Aman, muhtara dikkat et. Bana niyeti bozuk geldi. Seni saf belledi. Hadi Abosum, benim iyi okurum, işine sarıl, muhtarla aranı boz, ona darıl.

3 Mayıs 2010 Pazartesi

Bedelli askerliği bekliyorum ama sıkıntıdan kuşum tüy döküyor

Haydar Dümen Hocam ,32 yaşında, yağız bir Anadolu delikanlısıyım. Henüz askere gitmedim, aklım bedelli askerliğin çıkmasına takılı. İlişkinin en heyecanlı yerinde aklıma takılıyor, benim kuş tüy dökmeye başlıyor. Bu konuda ne yapabilirim?
RUMUZ: YAĞIZ DELİKANLI



Haydar Dümen Cevap;
Ne delikanlısı be! Ne yağız Anadolu genci ya!!! Sen nereden gelip nereye gidiyorsun? Bak bana nasıl tüyo veriyorsun? “Haydar Hocam ben paralı bir ailenin oğluyum, ne Batılı ne Doğulu’yum, rahatlığın, keyfin olduğu her yer benim vatanım. Ben parayla yatarım, parayla kalkarım. Herkes asker olsun ama benim keyfim bozulmasın, kahramanlık yok benim özümde. Hep güzel kadınlar ve lüks hayat tüter gözümde. Ben bu görevden kaçarım. Çıkarlarım uğruna gözümü dört açarım. “Hayali bile kuşun tüyünü döküyor. Beni ürkütüyor” diyorsun. Eğer böyleyse Haydar Hocan da senin yüzüne tükürüyor.

2 Mayıs 2010 Pazar

17 yaşında prostat olur mu?

Haydar Dümen Hocam,17 yaşında bir gencim. Sorunum idrarımı yaparken zorlanmam. Bu yaşta prostat olur mu? Belirtisi var mıdır? Çok merak ediyorum.



Haydar Dümen Cevap;
Değerli okurum, bir üroloji uzmanına gideceksin. Önce idrar tahlili ardından da ultrason incelemesinden geçtikten sonra teşhis konulacak. Sorunun çözülecek, korkma.

Neden orgazm olamıyorum?

Sayın Haydar Dümen, 20 yaşında bir genç kızım. Erkek arkadaşımla haftada 2 kez ilişkiye giriyoruz. İlişki sırasında ön sevişme ve yeterli zamanımız olmasına rağmen ben orgazm olamıyorum.


Haydar Dümen cevap;
Sevgili okurum, kadınların orgazmı gerçekten büyük bir sorun. Pek çok neden bunu engelliyor. En azından vajinanın organik dokusu çoğu kişide duyarlı değil. Ama klitoris var. Yani sen biraz rahatla, ön yargıdan kurtul. Partnerin de bu işte usta ve seni heyecanlandıran biriyse yollar açıldı demektir. Bu konularda bilgilenin, okuyun ve öğrenin.

Arkadaşım bir saatte 8 kez boşalıyormuş

Haydar Dümen hocam, 26 yaşındayım. Bir arkadaşım 1 saat içinde mastürbasyon yaparak 8 kez boşaldığını söylüyor. Normal zamanda da 5 kez boşalıyormuş. Acaba ona inanmalı mıyım? Bana sorarsanız 5 bile çok duruyor. Arkadaşım da yalan söylemez. Siz ne düşünüyorsunuz?


Haydar Dümen cevap;
Değerli okurum, yalan söylüyorsa ne yazar, doğru söylüyorsa ne yazar? Nobel ödülünü kazanacak bir buluş mu yapmış? Ya da olimpiyatlarda altın madalya kazanacak bir performans mı sergilemiş? Neyi doğru ölçmüş, neyi yanlış ölçmüşse kendine. Sekizse 8 yapsın. Mide fesadı gibi cinsel fesada uğrasın. Önüne konulan faturayı da kendi ödesin. Sen kendine bak. Arkadaşlığını sürdür ama asla o sayılara özenme. Dahası sana inanırsa bu sayıyı azaltsın ya da tedavi olsun.
 
HAYDAR DÜMEN, DOKTORA SOR, soru ve cevaplar, HAYDAR DÜMENE SOR , HAYDAR DÜMEN SORU VE CEVAPLAR, soru cevap, haydari, DR, DOKTOR, POSTA GAZETESİ, HAYDAR DÜMEN, POSTA, cevap, İZLE, soru sor, CEVAP, CEVAP AL, KÖŞE YAZARI HAYDAR, cevapları gör, soruları gör, CİNSEL sorular, cinsellik, vajinusmus , AIDS, HAYDAR DÜMEN köşesi, dr haydar dümen, haydar , haydar dümen, DÜMEN Asmalı Boy Cam , Asmalı Boy Cam Birim Fiyat , Balkon Cam Video İzle, Balkon Cam Video İzle, Cam Balkon Avantajları, Cam Balkon Hangi Yönlerden İyidir, cam balkon Kesit Görünüş, cam Balkon m2 Fiyatı, cam balkon satın alırken nelere dikkat etmeli, cam balkon sistem detayı, cam balkon sistemi, cam balkon temizlerken nelere dikkat etmeli, cam balkon temizliği, cam balkon video izle, cam balkon yapılmasının avantajı, cam balkon çeşitleri, cam balkon şekilleri, cam balkon mu? yoksa pvc mi?, cam balkonun avantajları, cam malzemesi, cam nedir, camda uygulanan işlemler, camı oluşturan maddeler, camı temperleme işlemi, camın biçimlendirilmesi, camın folyolanması, camın kullanıldığı yerler, camın rodajlanması, camın özellikleri, camların işlenebilme özelliği, eşiksiz katlanır cam balkon sistemi, hangi bölgelere inşa edilir, HANGİ MALZEMELER KULLANILIR, katlanır balkon sistemleri, katlanır cam balkon, katlanır cam balkon sistemi nasıl olur, katlanır cam balkon ölçülendirme, katlanır cam sistemleri, kış bahçeleri, kış bahçesi, kış bahçesi malzeme seçimi, kış bahçesi tarihçesi, kış bahçesi yeri seçimi, nerelere cam balkon takılır, plastik doğramanın dezavantajları, teknik özellikler, yapılışını gör, çatı kaplama, çatı kaplama malzeme avantajları, çatı kaplama malzemeleri, Sitedeki soru ve cevap yazıların tamamı Haydar Dümen'e ait olup , posta gazatesinden alıntıdır. İyi günler.