Kızlık Zarı , Kızlık Zarı Bozma , Kızlık Zarı Nasıl Delinir ,

Kızlık Zarı Bozma Videoları , Kızlık Zarı Diktirme , Kızlık Zarı Dikimi

ve benzeri bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.

http://kizlikzarihymen.blogspot.com/

26 Nisan 2010 Pazartesi

Benim mi penisim küçük, onun mu vajinası büyük?

Haydar Dümen Hocam; Penis boyum 14 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde sanki penisim ufakmış gibi hissediyorum. Acaba sorun bende mi yoksa onun vajinası mı geniş. Ne yapmam gerekiyor?


Haydar Dümen;
Çocuğum, ne sende, ne onda sorun var. Sen mükemmelsin. Sanırım kız arkadaşın da yaşının gereği harika bir şey. Uslu, akıllı, yasal ve duygusal olmak koşuluyla yolunuz açık. Hayırlı yolculuklar.

İlişkiye gireken prezervatif takmak istemiyorum

Haydar Hocam, ben 24 yaşındayım. Evlendikten sonra çocuk yapmak istemiyorum. Ama eşimle ilişkiye girerken de prezervatif de takmak istemiyorum. Ne yapacağız? Eşim veya ben ilaçla tedavi mi göreceğiz?


Haydar Dümen;
Değerli okurum, eşin gebelikten korunma hapları alacak ya da spiral taktıracak. En doğal yöntem bunlar. Hem de garanti. Öteki yöntemler kesin değil.

Cinsel organım gün geçtikçe uzuyor

Merhaba Haydar Dümen Hocam, ben 15 yaşında bir gencim. Sorunum cinsel organımın gün geçtikçe büyüyor olması. Şu anda yaklaşık 22 santim. Bu durumda ne yapmalıyım? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.


Haydar Dümen;
Sevgili okurum, bazen her şeyi gibi doğa da şaşırıveriyor. Doğanın bir azizliğine uğramışsın yavrum. Şu anda yapacağın pek fazla bir şey yok. Sadece sık mastürbasyon yapma. Şimdilik olayı kendi haline bırak. Sakallanmandan, kasık kılların ve yumurtalarından hiç söz etmemişsin. Bir de okula gidip gitmediğini yazmamışsın. Bunları bilsem iyi olurdu.

25 Nisan 2010 Pazar

Fantezi olsun diye acı biber sürdük

Haydar Dümen Hocam,ben 23 yaşındayım. Geçen gün erkek arkadaşımla ilişkiye girerken fantezi olsun diye penisine acı biber sürdük. Sonra ikimiz de çok acı hissettik. Bunun bir zararı var mı? RUMUZ: HEYECANLI

Haydar Dümen;Heyecanlı kızım, ben bir fantezi kitabı yazsam, sizin yazlık evinizdeki bahçeye bir kuyu kazsam. İkinizi bir çuvalın içine koyup bağlasam, çuvalı da kuyunun içine sallasam. Fantezi bu diye sizi de gazlasam! Ne olur? İnanın bunun olumsuzluğu acı biberdeki kadar bile değildir. Yani ne sanıyorsunuz? Eğleniyor, eğlendiriyor musunuz? Yoksa kafa mı buluyorsunuz? Ama her biriniz bana kimliğinizin resmini veriyorsunuz. Bu yoldan Türkiye'yi benim aracılığımla güldürüyorsunuz. Keyfinize limon sıkamam. Çocuklarımsınız diye size de kızamam. Ama doğru yolu bulmanız için de elimden geleni ardıma koymam. Zarara gelince; dersinizi almışsınız zaten, bu da size yeter.

Eskisi gibi ilişkiye giremiyorum

Sayın Haydar Dümen, 25 yaşındayım ve askerim. Kız arkadaşımla 5 yıllık ilişkim, 3 yıldır düzenli olmayan bir cinsel yaşamımız var. Eskiden birden fazla ilişkiye girebiliyordum. Şimdi ise ön sevişmeyi es geçmediğim ve özen gösterdiğim halde cinsel ilişkiye girmek istemiyorum.

Haydar Dümen;
Sevgili okurum, askersin, yorgunsun, büyüdün, olgunlaştın, sorumluluk aldın. Sonunda cinsel birleşme sayını ideal olan noktaya oturttun. Senin için haftalık 2-3 birleşme idealdir. Üstelik her gün birleşme yapıyorsan bu da laf aramızda yüksek bir performanstır. Bence doğru yoldasın ama kendini de korumasını bil.

Sevgilimin daha önce ilişkisi olmuş, aklımdan çıkaramıyorum

Sevgili Haydar DÜMEN hocam, Sevgilimin daha önce bir ilişkisi olmuş. Biz yakında evleneceğiz. Bu konuyu öğrendiğimden beri ona eskisi gibi davranamıyorum. Ama vazgeçemiyorum da. Ne yapacağım?

Haydar DÜMEN cevap;
Değerli okurum, insanların boşluk anları olur. Ve bu insanlığı kullanan bazı insanlar çıkar. Kimi borç alır, vermez. Kimi duyguları sömürür, kimi de kandırır. Ruh sağlam olduğu, aşk ve sevgi korunduğu sürece bütün kadınlarımız, kızlarımız kale gibidir. Bu kızın sevgisine ve kendi sevgine ihanet etmeyi düşünmen doğru değil. Bak sana bir büyük sözü, bu kızla evlen. Hayatın boyunca mutluluğu yaşa. Ama onu üzme, başına kakma. O sana sığınacak, o duygu da evliliğinizin şemsiyesi olacak.

Erkekler neden bacaklara düşkün?

HAYDAR DÜMEN HOCAM, Ben evli bir kadınım. Gördüğüm ve bildiğim kadarıyla erkekler önce boyun ve bacaklara saldırır. Dudak, meme, vajina, kalça gibi tahrik edici unsurlar dururken neden hemen boyun ve bacaklar. Ne olur beni aydınlatın. Çok merak ediyorum.

Haydar DÜMEN cevap
Güzel kızım, hanım kızım, tatlım baldızım, cancağızım. Sen hiç yemek ziyafetine gitmedin mi? Ya da bir ziyafet vermedin mi? Sofraya önce ne gelir? Kuver derler adına, peynir, domates, salatalık, yumurta koyarlar tabağına. Ardından zeytinyağlılar gelir. Sonra doyumsuz lezzetli et yemekleri. Herkes bunu bilir. Damağında, midesinde ayrı bir yer verir. Sıra tatlılarda. Lokum gibi tatlar, örneğin şekerpareler, revaniler... Bunlar sona bırakılır. Mide, dil, damak bayram eder. Yiyenler de “Ne ziyafetti be” der. Ya tersi olsaydı? Domatesle, salatalık sona bırakılsaydı?

Spermlerim eşimin vajinasından geri geliyor

Sayın Haydar DÜMEN, 1 yıllık evliyim. Eşimle çocuk düşünüyoruz. Cinsel hayatımız da güzel ama ben boşaldığım zaman spermler eşimin vajinasından geri çıkıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bu çocuk yapmamıza engel mi?

HAYDAR DÜMEN CEVAPDeğerli okurum, meni vajinada hiçbir zaman kalmaz. Orası çıkmaz sokak gibidir. Meni içindeki spermler gözle görülmeyen, mikroskobik kuyruklu tohumlar, rahmin içinden geçerek yumurtayı döller. Eşinin gebe kalmaması meninin dışarıya çıkmasıyla ilgili değil. Sperm sayımı yaptırmanı öneriyorum. Eşin birleşmeden sonra 1 saat kadar sırt üstü yatsın. Ayaklarının altına da yastık koysun.

Hiç orgazm olmadım, eşimden nefret etmeye başladım

Haydar Dümen hocam, 3 yıldır evliyim. Evliliğimizin ilk gününden bu yana hiç orgazm olmadım. Zaman geçtikçe eşimden nefret etmeye başladım. Ne yapmalıyım? Ne olur bana yardımcı olun.

HAYDAR DÜMEN;
Sevgili okurum, sen orgazm olamıyorsan peki ama eşinden niye nefret ediyorsun? Eğer eşinin erken boşalması varsa bu sorun. Onun tedavi edilmesi gerekir. Ama sen eşini sevmiyorsun, beğenmiyorsun. Ruhunun, gönlünün ideallerinin adamı değilse, evlilik zaten engebeli yola girmiş demektir. Şimdiden onu değerlendirmek gerekir. Senin orgazm olma yeteneğinin yüzde 50’si eşinin elinde olsa geri kalan yüzde 50 seninle ilgili. Bu konunun tedavisinde fazla rolümüz olmuyor. Böyle ciddi konularda bir uzmana danışmanın yararı olacağını düşünüyorum. En azından vicdanın rahatlar.

20 Nisan 2010 Salı

Kızlık zarının işlevi nedir?

Kızlık zarının işlevi nedir? Gelen sorusuna karşılık ünlü DR. Haydar Dümen'den cevaplar. Merak mı ediyorsunuz buyrun izleyin...

Kızlık zarı yırtılmadan hamile kalınabilir mi?

Sayın okurlar yine ünlü NÖRO-PSİKİYATRİ UZMANI Haydar Dümen gelen soruları cevaplıyor.


19 Nisan 2010 Pazartesi

13 Nisan 2010 Salı

Zayıflayan kadının vajinası küçülür mü?

Hocam, siz yazılarınızda "Erkek zayıflarsa penisi az da olsa uzayabilir" yazıyorsunuz. Acaba bir kadın da zayıflasa vajinası daralır mı? RUMUZ: HAŞİN ERKEK

CEVAP Haşin Haşimim, haşema giyip denize giren kaşifim. Merak bu ya! Soracaksınız, yanıtlarını da alacaksınız. Ama önce kel alaka bir fıkraya takılalım. Temel'in oğlu oynak bir kızla evlenmek istemiş. Baba direnmiş, oğlu dinlememiş. Sonunda baba "Peki" demiş “O iş olunca kız çıkarsa silahı 2 kere ateşle, değilse 5 kere” deyip odasına çekilmiş. Derken silah iki kere patlamış. Baba mutlu derin uykuya dalmış. Sabaha karşı 5 el daha silah sesi duyan Temel yerinden fırlamış "Hani oğlum kızdı" deyince oğlu "O zaman kizdi baba, sonra bozuk çıktı, vurdum oni" demiş. Herkes kendi zevkinin delisi, sevgili haşin erkek özentisi.

Kaynak:Posta Gazetesi-Haydar Dümen

Penis küçültülemez mi?

23 yaşında, nişanlı bir kızım. Nişanlımın penisi çok büyük. Birlikte olduğumuzda çok canım yanıyor, acı çekiyorum. Cinsel yaşamımız iyi gitmiyor. 3 yıllık birlikteliğimiz var. Nişanlımın cinsel organının küçültülmesi mümkün mü?

CEVAP Sevgili okurum, çok zor bir sorun. Penisin herhangi bir yöntemle küçültülmesi söz konusu değil. Tek yöntem, onu idareli kullanmak. Bunu da siz aranızda keşfedin. Ne şiş yansın ne kebap. Yapabileceğiniz bundan ibaret.

Kaynak: Posta Gazetesi-Haydar Dümen

Süt içsem penisimin boyu uzar mı?

17 yaşındayım. Annem boyumun uzaması için bana süt içirirdi. Şimdi penisim 10 santim. Acaba süt içsem cinsel organım büyür mü?

CEVAP Çocuğum, annen çok iyi yapmış. Onu ellerinden, yanaklarından öp.Süt kemiklerini güçlendirmiş, boyunu uzatmış. Şimdi git aynaya bak, ne kadar yakışıklısın değil mi? Bir de seni güzelleştirmiş. Amma velakin, nasıl dilin kemiği yoksa, penisin de kemiği yok. Süt oraya da ulaşmış, aramış, taramış.Kemik bulamayınca tornistan geri. Tabii ki işe yaramamış. Ama yine de senin yüzünü kadınlara karşı kara çıkarmamış, işe yarayacak karar ölçüde kalmış.

Kaynak: Posta Gazetesi- Haydar Dümen

Penis büyütücü haplardan kullansam işe yarar mı?

21 yaşındayım. Penis boyum ereksiyon halindeyken 11 santim ve biraz da ince. Kasıklarımda herhangi bir yağlanma söz konusu değil. Çünkü zayıfım.Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde hiç zevk almıyorum. Sevgilim de bu durumdan şikayetçi. Penis büyütücü haplar varmış. Acaba onları kullansam işe yarar mı?

CEVAP Değerli okurum, kulaktan dolma her türlü hayale kapılıp yanlış bilgilerle umutlarını söndürme. Penisinin boyu mutluluk ve evlilik için de yeterlidir. Hüner, onu kullanmayı bilmektir. Kesinlikle penis büyütücü türü piyasa olaylarına kapılma. Penis sadece 1-2 santim ameliyatla büyür. Senin için buna gerek yok.

Kaynak: Posta Gazetesi-Haydar Dümen

11 Nisan 2010 Pazar

ASKI MEMNU 69.BOLUM FRAGMANI

Konularla ufakta olsa bir alakası var. Böyle bir aile varsa tutunki vardır. Düşünmekte yazmakta istemiyorum, çünki bir başlarsak sonu gelmez. İyi seyirler.


Hülya Avşar Haydar Dümen'e öyle bir soru sordu ki..

Buyrun sayın okurlar buda yılın saçma sorusu olsa gerek. Doğu ile batı arasında bir cinsellik farkı yoktu onuda soktular, batıda yaşayan bir vatandaşın doğudakine göre cinselliği daha düşükmüş :) komik bir soruya birde komik cevap, batıda yaşayan insanın düşünecek çok daha şeyi varmış, nedir bu çok düşünülen şeyler ne yapsamda daha çok kazansam, ailemi nasıl mutlu etsem, evime ekmek götürsem vs... Şimdi birilerinin şunu dediğini duyar gibiyim e kardeşim adam onu kastetmemiş adam iş yoğunluğundan bahsetmiş. Efendim insan çok, iş çok, adam o kadar kağıt kalem , bilgisayar uğraşıp duruyor. Peki doğudaki insanımız ne yapıyor dağda bayırda geziyor, kuşları dinliyor, küçük ve büyükbaş hayvanları izliyor... Gerisi demeye gerek yok sanırım, şimdi bakalım Hülya ablamız ne sormuş.....
-------------------------------------------------------------------------------------


"Hocam sorulmayacak bir soru ama..."

Hülya Avşar, dün akşam konuk ettiği Haydar Dümen'e çok ilginç bir soru sordu. "Hocam sorulmayacak bir soru ama..." diye söze başlayan Avşar, sözlerini şöyle sürdürdü " Erkeklerin cinselliği kuvvetliyse bunu yüzünden hissediyorsun. Yöre yöre değişiyor. Ama doğuya gittikçe bu artıyor. Aynı zamanda güneye indikçe de bunu hissediyorsun. Bu doğru bir tespit mi" .Bu sözlere katıldığı söyleyen Haydar Dümen " Beyin geliştikçe cinsellikte beyin frene basar. Çünkü İstanbul'da yaşayan entellektüel birinin düşüneceği çok şey vardır. Doğuda ya da güneyde ise insanların beyni daha farklı çalışır. Köyde yaşayan Mehmet Efendi ile şehirde beyni ile çalışan bir Ahmet Efendi çok farklıdır.

10 Nisan 2010 Cumartesi

Eşim farklı arayışlar içine girdi, beni aldatır mı?

27 yaşında, 5 yıldır evli bir kadınım. Eşimle cinsel hayatımız iyi gidiyordu. Ama son zamanlarda eşim farklı arayışlar içine girdi. Bu yüzden başka kadınlarla birlikte olmasından çok endişe ediyorum. Onun ilgisini sıcak tutabilmek için ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP Değerli okurum, eşinin farklı arayışları erken başlamış. Ama daha erken başlayanlar da bir hayli var. Tıbbi sakınca olmadığı sürece iki tarafın da istemesi koşuluyla tıp bilimi bu konuda çiftlerin yatak odasına karışmıyor. Eşinin başka kadınlara gidip gitmemesi de ayrı bir sorun. İçinde varsa, sen ne yaparsan yap, onun gözü de, ilgisi de dışarı kayar. İçinde yoksa, monotonluğu kırar, yatak odanızı biraz renklendirirseniz sanırım hiçbir sorununuz kalmaz. Bir 3 yıl daha geçtikten sonra biz yine bu köşede ve hayattaysak yeniden konuşuruz.

Kaynak: Posta Gazetesi-Haydar Dümen

İlişkiden zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum

25 yaşında bir kadınım. İlk ilişkimden hiç zevk almadım, diğer ilişkilerimde de böyle devam etti. Normal şekilde bir türlü orgazm olamıyorum, bu durum beni üzüyor. Zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum.

CEVAP Değerli okurum, inan ki kadınların yarısı senin gibi. Bu vajina dokusunun özelliğinden kaynaklanıyor. Çünkü vajina cinsel birleşmeye değil, doğuma programlanmış bir organdır. Zamanla bazı aşamaları öğreneceksin. Bildiğin yönteme devam et. Onu da yapıp yine orgazm olamayanları düşünürsen sen ortanın iyisi bir notla sınıfı geçtin. Çok kendini sorgularsan işin zorlaşır. Ama unutmayalım ki, burada erkeğin ustalığının da büyük rolü vardır.


Kaynak: Posta Gazetesi-Haydar Dümen

Cinsel hayatım hep düzensiz mi gidecek?

23 yaşındayım. Geçtiğimiz günlerde bir başka kızla ilişkiye girdim. Cinsel yönden beni tatmin etti. Nişanlımla ilişkiye girdiğimizde bir türlü tatmin olamıyorum. Ayrılmak da istemiyorum çünkü onu çok seviyorum. Bir ömür cinsel hayatımın kötü gitmesinden korkuyorum. Bana yardımcı olun.

CEVAP Değerli okurum, öteki arkadaşın belki yeni bir heyecandı. Genellikle böyle olur. Çok az da olsa tersi olur. İnsan ruhu değişkendir. Yeni heyecanlara hazır potansiyel taşır. Nişanlınla ileride cinsel yaşamınızın ne olacağını kestirmek zor. Seni tatmin eden kızla evlenmiş olsan bunun da süresini kestirmek aynı oranda zor. Çünkü evlilik ve sevgililik çok farklı şeylerdir. Bence evlenmeye daha hazır değilsin. Bir süre daha bekle ve sonunda karar ver.

Kaynak: Posta Gazetesi- Haydar Dümen

8 Nisan 2010 Perşembe

HAYDAR DÜMEN sitem etti (izle)

Uğradığı saldırı sonucu büyük tehlike atlatan Haydar Dümen, bakın kimlere sitem etti.

Dün ofisinde uğradığı silahlı saldırıyı ucuz atlatan ünlü cinsel yaşam uzmanı Prof. Dr Haydar Dümen sitem dolu açıklamalarda bulundu.

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
Haydar Dümen kendisine yapılan saldırı ile ilgili olarak NTV'de yayınlanan'Canlı Gaste' programına telefonla katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisi gibi insanların zor yetiştiğini belirten Dümen: ''Yaşadığımız kadar hizmete devam edeceğiz. 80 yaşıma 3 ay kaldı. Yani böylesine birşeyden gitmek çok ağır olurdu'' dedi.
HEPSİNDE EMEĞİM VAR
Bir aydan bu tarafa 2 yayın grubu tarafından hedef gösterildiğini ifade eden Dümen, çeşitli gruplara göndermede bulunarak: ''Yazık benim insanıma. Hepsinde şöyle ya da böyle hakkım var'' sözleriyle sitem etti.

HABERİN VİDEO'su

Herşey ortada sevgili vatandaşlar. 80 yaşına 3 ay kalan bir insanın silahlı saldırıdan gitmesi gerçekten kötü olur. 80 yaşındaki bir insanın durgun bir hayat yaşaması lazım , artık ölümlü olan dünyadaki yapacağı bütün herşeyi yapmış, artık öteki dünyanın temellerini atmaktadır. Konusmasında şöyle bir kısım var bizim gibi kişiler zor yetişir, her zaman dünyaya gelmez. Doğru, insanların samimi ve karamsar duygularını, para kazanmak için aldatanlar çok az var dünyada. Birde herşeyi geçin kime kızıyor kime sitem ediyor izleyin ve görün.. saygılar.

4 Nisan 2010 Pazar

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Savaş ÖZBEY'den Haydar Dümen'e soru :)

Bugün hemen her kahvehanelerin vazgeçilmezi Posta gazetesi, kimbilir belki adından kaynaklanıyor belkide Haydar Dümen'den, adam girer kahvehaneye çayını söyler, Hürriyet, Milliyet,..... gibi gazetelere bakmadan önce gözleri yavaş yavaş Posta Gazetesini arar favori haline gelmiştir Posta Gazetesi, manşet haberler değil konu arkadaşlar manşet haber asıl sayfa 11'lerde ,günün sorularında o kocaman kırmızı çerçeve içinde olanlar :) Biri her halükarda ereksiyon olur kimide penisinin boyundan bahseder bu liste uzayıp gider, anasayfada mevcut alıntı örnekler var.
Geçenler de Hürriyet gazetesinde şöyle göz gezdirirken sayın Savaş ÖZBEY'in bi yazısını gördüm sanırım kendisininde birikmiş soruları var e napıcak sorucak kimse yok, yol göstericek kimse yok vs... bende Haydar Dümen'e sorayım demiş:
.....................
Sevgili Hocam, köşenizi okumadan duramıyorum. Posta Gazetesi’ni elime aldığımda manşete bile bakmadan sayfanızı açıyorum. Okudukça yerlere yatıyorum. Hocam yazdıklarınız karşısında hayrete düşüyor, kendimi fazla sıradan buluyorum. Kantarın topunu iyice kaçırdım, yazılarınızın Top 10’larını falan hazırlıyorum. Normal mi? Başkasının müşkülüne hem gülüyor, hem de suçluluk duyuyorum. Gelen sorular kadar, hatta bazen daha çok, sizin cevaplarınıza, yorumlarınıza gülüyorum.

Birkaç soru da benim aklıma geldi lütfen bana da yol gösterin: Şişme bir kadına aşık oldum, acaba çıkma teklif etsem mi? Kız arkadaşımı feysbukta pokeledim, hamile kalmış mıdır? Kızlık zarını diktirsek, düğünde oynarken bozulur mu? Hocam, modern zamanlarda seks bu mudur? Mudur?
................................
Yukarıda sorduğu soruları taktir etmek mi , gülmek mi, ağlamak mı yoksa tebrik mi etmek gerek burası tartışılır. Kendi kanaatimce hem ağlamak hemde tebrik etmek gerek. Haydar bey umarım bi alınganlık içerisine girmemiştir, e haliyle birileri de size ve okurlarınıza ithaf eden yazılar yazmak zorunda yada artık bunu bi zorunluluk olarak görmüş olabilir. Yinede TÜRK halkı eğer diyiyorsanız yok biz eğlence arıyoruz, BEYAZ SHOW, ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR, ..... gibi güzel programlar var. Şunuda unutmamak gerek ki herşeyden önce eğlence yerine eğitim gerek, aman sizde dr. olmayın,yanlış anlamayın bu saygın mesleği kötülemiyorum, e doktor var doktor var, birinden olun ama diğerinden asla olmayın...

Kız mıyım, değil miyim?

21 yaşında bir kızım. 15 yaşındayken sevgilim bana zorla sahip olmak istedi. O sırada ne olduğunu anlayamadım ama iç çamaşırımda kahverengi kan gibi bir şey vardı. Kızlığımın bozulduğunu düşündüm ama emin değildim. 2 yıl önce evli bir erkeğe aşık oldum. Bir yıl önce ilişkiye girmek istedim. Ona kız olmadığımı da söyledim. O da “Değilsin” dedi. İlk zamanlar canım acıyordu, şimdi acımıyor. RUMUZ: ÇARESİZ

CEVAP: Sevgili okurum, bu konuda sevgilinin teşhisine ben de imzamı korum. Yavrum be yavrum, her şey olmuş bitmiş, neyin peşindesin? Önceki kanatmış, sonraki bozulduğunu kanıtlamış. Peki ne olmuş? Söyle bana, o çocuğa mı soru soracaktın yoksa aşık olduğun adama mı hesap soracaksın?

Kaynak: Posta Gazetesi-Haydar Dümen

Penisimin boyu evlendiğimde sorun çıkarır mı?

21 yaşındayım. Penisimin boyu 13, kalınlığı 4.5 santim. İleride evlendiğim zaman sorun yaratır mı? Bir de mastürbasyon yaparken cinsel organımın boyu ve kalınlığı değişiyor. Acaba neden?

CEVAP: Her şey normal ve işler yolunda. Ama gereksiz şüpheler aklında. Kov onları, çık yola, bak sağa, sola. Bir kız arkadaşın olsun, ruhun mutlulukla dolsun. Evlenip bir çocuğunuz olduğunda da göbek adı Haydar olsun. Anlaştık mı yavrum! Merak etme bir sorun olursa ben seni korurum.

Kaynak: Posta Gazetesi-Haydar Dümen

Vajinal orgazm için doktora gideyim mi?

2 yıllık mutlu bir evliliğim var. Cinsel anlamda eşimle bir sorunum yok. Bekarken mastürbasyon yapardım. Klitoris orgazm ve vajinal orgazm olarak iki çeşidi varmış. Ben klitoris orgazm yaşıyorum. Vajinal orgazm için bir uzmandan yardım alayım mı? Yoksa kendim mi keşfetmeliyim?

CEVAP: Normal yani vajinal orgazma ulaşmak için psikolojik yardımın fazla yararı olmuyor. Belki karı-koca birlikte bir uzmana giderseniz fanteziler ve teknik konusunda size yardımcı olabilir. Birleşme sırasında klitorisi de devreye sokarsan zamanla vajinal orgazma geçebilirsin.

Kaynak: Posta Gazetesi- Haydar Dümen

Ayaklarımı sıktığım için erken boşalıyorum

22 yaşında bir gencim Mastürbasyon yapınca ayaklarımı sıkıyorum. Bu yüzden bende erken boşalma oluyor. Bu ileride bir hastalığa yol açar mı ya da erken boşalma devam eder mi?

CEVAP: Değerli okurum, ayaklar nasıl sıkılır? Sıkılırsa neden erken boşalma olur? Gel de çöz Haydar bu bilmeceyi! Gencim dediğine göre erkektir. Ama ayak, bacak sıkarak yapılan mastürbasyon tekniklerini de kızlar bilir. Her neyse sen de ayaklarını sıkmayıver çocuğum. Sıkma ki erken boşalmaya alışmasın hayat çubuğun.

Kaynak Posta Gazetesi- Haydar Dümen

Geneleve gitsem sorun olur mu?

18 yaşındayım. Cinsel deneyimim olmadı. Arkadaşlar “Geneleve gidelim” diyor. Ben korkuyorum. Oradaki kadının bana kötü davranmasından korkuyorum. Sizce kadın bana ters davranır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, ters davranma oranı yüksek. Sen geneleve gitmeme yanına uy. Git tarafında oy çokluğu var. Arkadaşların öyle oy kullanıyor. Yani senin anayasanı da delmeye çalışıyorlar. Bekle, henüz erken. Önce hem fiziksel hem de ruhsal açıdan olgunluğa eriş. Önüne bir fırsat çıkacağına inanıyorum. Şimdilik böyle idare et. Arkadaşlarına da kulak asma.

Kaynak: Posta Gazetesi - Haydar Dümen

2 Nisan 2010 Cuma

Cinsel organım yüzünden bunalımdayım

21 yaşındayım. Penisimin boyu 12 santim. Bu durum beni çok üzüyor. Doktora gitmeye utanıyorum. Bazı büyütücü ilaçlar kullandım ama olmuyor. Bu yüzden kız arkadaş edinmek istemiyorum. Hep böyle mi kalacağım?

CEVAP: Değerli okurum, 12 santim penis erkekliğini, kocalığını, babalığını sana sağlar. Ama bu yüzden içine kapanık bir kimliğe kavuşursan ne sen ne evliliğin ne de eşin bundan mutlu olur. Karamsar bir tablo oluşur. Kendini doğanın kucağına bırak. Kafana takma istediğin yönde yürü.

Kaynak:Posta Gazetesi-Haydar Dümen

Ne zaman öpüşsek bende uçuk çıkıyor

25 yaşında, nişanlı bir kızım. Sevgilimle ayda bir kez görüşüyoruz. Öpüştükten birkaç gün sonra dudağım ve çevresinde uçuklar çıkıyor. Ailem durumu anlayacak diye çok korkuyorum. Nişanlım dişçiye bile gitti ama sorun yok.

CEVAP: Sevgili okurum, virütik bir olay bu. Belki nişanlından gelen virüslerin yarattığı bir uçuk olabilir. Öpüşmeden önce dudaklarını ve ağzını yıkarsa iyi olur. Önlem olarak uçuk kremleri var. Onları sürsün, bir de böyle deneyin. Ama kızlarda da heyecan ve korkudan bu tür uçuklar olabiliyor. Uçuk oldu diye nişanlınla aranı bozma. Çare bulunur.

Kaynak: Posta Gazetesi- Haydar Dümen

Sevgilimin korkusunu yenmesi için ne yapmalıyım?

Sevgilim ilk deneyimden korkuyor. Korunma yöntemlerinin de yüzde 100 korumadığına inanıyor. Bu yüzden cinselliğe pek yanaşmıyor. Sizce kız arkadaşımın korkusunu yenmesi için ne yapmalıyız? RUMUZ: KORKULU ÇİFT

CEVAP: Sevgili okurum, bilemem. Ben sevgilinin hayatına çanak tutamam. Ayaklarının altına muz kabuğu da koyamam. Senin keyfin için tuzak hazırlayamam. Ne yapalım yani? Sevgilinin bir derdi varsa sayfamız onu bekliyor.

Kaynak:Posta Gazetesi-Haydar Dümen

Ultrasonda kız olmadığım anlaşılır mı?

25 yaşındayım, nişanlıyım. Nişanlımla birlikte oluyoruz. 2 ay sonra düğünüm var. Adet sancım çok olduğu için annemle doktora gittik. Doktor “Ultrasonla bakarız, belki kist vardır” dedi. Acaba ultrasonda kız olmadığım anlaşılır mı? Çok korkuyorum.

CEVAP: Sevgili okurum, kızlık zarın ultrasonda çıkmaz. Çıksa bile doktor bunu söylemez. Evlendikten sonra çektiğin sancılar azalacak ve sonra geçecek diye düşünüyorum. Konu kadın doğum uzmanlarını ilgilendiriyor. Karar vermişsiniz gidin. Bir maille sonucu bildir, bakalım.

Kaynak:Posta Gazetesi-Haydar Dümen

Orgazm olmadığım için hamile kalmazmışım

5 aylık evliyim. Eşimle her ilişkiye girdiğimde hâlâ ilk günkü acıyı hissediyorum. Ben zevk almadığım için orgazm da olamıyorum. Eşim yatakta hiç iyi olmadığımı söylüyor. Bu da beni etkiliyor. Ayrıca boşalamadığım için hamile de kalmazmışım, doğru mu?

CEVAP
Sevgili okurum, orgazmla hamileliğin hiç ilgisi yok, hamile kalabilirsin. Boşalma yani orgazm dediğin şey zor konu. Zamanla alışırsın. Ancak acı olayı giderilmeli. Eğer orada organik bir sorun yoksa o sorunu çözeriz. Doğumdan sonra sanırım profesyonel yardım alman gerekiyor ki orgazm yolu açılsın.

Kaynak:Posta Gazetesi-Haydar Dümen

İlişkiyi uzatıp eşimi tatmin etmek istiyorum

6 aydır nişanlıyım. Bildiğim kadarıyla erkek kadar eşinin de orgazm olması gerekiyor. Benim sorum şu: Eşimi de erken tatmin etmek için ya da ilişkinin uzun sürmesi için bir ilaç ve benzeri şeyler kullanmanın sakıncası var mı?

CEVAP Değerli okurum, acele etme. Hele bir evlen. Zamanı gelince düşünülecek ve çözümlenecek olaylar bunlar. Benim zamanım var ve sana yardım edeceğim. Siz de sabırlı olun. Şimdilik erken.

Kaynak: Posta Gazetesi- Haydar Dümen

Nişanlım cinsel ilişkiden çok korkuyor, neden?

Bir yıldır birlikte olduğum sevgilimle nişanladım. Yakında düğünümüz olacak. Nişanlım bakire ve ilk geceden çok korkuyor. Elimden geldiğince onu sakinleştirmeye çalışıyorum ama ikna olmuyor. İlişki konusunda ona abartılı şeyler anlatılmış. Korku ve heyecandan kendini kasıyor olabilir. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP Değerli okurum, bu büyük bir dert. Çok yaygın. Adı da vajinismus. Korkunun yarattığı bir açılamama ve kasılma. Evlenin bakalım. Biraz sabredin, aceleye getirmeyin. 15-20 gün baktınız olmuyor, sorunu çözeriz.

Kaynak: Posta Gazetesi- Haydar Dümen

Kız cinsel organımı görünce dalga geçermi?

21 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Çok istiyorum ama penisim 13 santim. İlişkiye girdiğimde benimle alay etmez mi?

CEVAP Sevgili okurum, kız niye alay etsin? Normal bir penis. Kızlarla ilişkiye girip girmeme olayı için ben buradan fetva vermiyorum. O sana kalmış. O duyguların içinde her şey olmalı. Doğanın gücü de inkar edilmemeli. Ama her güç de iyi yönde kullanılmalı.

Kaynak: Posta Gazetesi-Haydar Dümen

Geneleve gittim ama başarılı olamadım

18 yaşındayım. Ben yaklaşık 3 ay önce geneleve gittim. Ama penisim sertleşmedi. Bu durum böyle sürer mi? Pek sık mastürbasyon yapmıyorum. Yapınca da birkaç defa üst üste yapıyorum. Acaba ne sıklıkta yapmalıyım? 7 aylık bir ilişkim var. Birbirimizi çok seviyorum ama görüşme imkanımız yok. Haftada 2 kez telefonda konuşarak birbirimizi tatmin ediyoruz. Bu durum tehlikeli mi? İleride sorun olur mu?

Haydar Dümen:
Değerli okurum, 1) Genelevdeki başarısızlığın sorun değil. Kafaya takmazsan o kendi doğrusunu bulur. 2) Haftada 3-4 mastürbasyon yaparsın. Neden üst üste yaptığını anlayamadım. Canın öyle istiyorsa, arada bir onu da uygularsın. 3) Haftada bir yapılan sanal seksin size bir zararı olmaz ama bunu da aylarca yıllarca alışkanlık haline getirmemek lazım.

Kaynak: Posta Gazetesi-Haydar Dümen

Eşim sürtünme yoluyla ilişkiye girdiğimi anlar mı?

22 yaşında, üniversite öğrencisi bir genç kızım. 1.5 yıl süren bir ilişkim oldu. Biz sürtünme yoluyla birlikte oluyorduk. Kızlık zarımda bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama yılllar sonra evlendiğimde eşim bu yaşadıklarımı fark eder mi?

Haydar Dümen:
Sevgili okurum, etmez. İnsanlar geçmişi görebilselerdi kendi geçmişlerine bile bakmaktan çekinirlerdi. Sen mutlu evliliğinde hata yapmamaya bak.

Kaynak: Posta Gazetesi Haydar Dümen

Acı biber penisi büyütür mü?

Benim penisim dokuz santim.
Seks shoplarda satılan vakumlardan kullanırsam veya pul biber sürersem büyür, diyorlar Acaba bu doğru mu?

Haydar Dümen:
Sevgili yavrum. Şu vakum olaylarından 30 yıldır benim de başım ağrıyor. Her önüne gelen bunu soruyor Yahu vakumla büyüse Türkiye'de her erkeğin ya da gencin yatak odasında bu vakum asılı durur. Bu bir şarlatanlık. Dünkü sayfamızda akademisyen arkadaşımız Teoman Kadıoğlu da bu konuyu derinlemesine yazdı. Biz gelelim pulbiber işine. Çocuğum biberler türlü türlüdür. Toz biber, yeşil biber, çarliston, acı biber, süs biberleri pintos. Her biberin bir özelliği vardır. İçleri vitamin doludur. Yedikçe enerjin artar, bundan çeşitli organların kendine yararlı olanı alır. Ama pulbiber müthiştir. Aman Allahım o ne acılık. Adamı öyle bir zıplatır ki bu zıplamalardan kan dolaşımın artar, bir yerlerin kabarır, şişer. Sakın bunu penisin büyümesi anlamında algılama. Kazara birkaç tanesi de anüse doğru kaçarsa yavrum her tarafın şişer, o zaman felaket başlar. Gel bundan vazgeç. Onu çiğ köftecilere bırak. Sen de bu 9 santimi kafana takma. O görevini yüzünü karartmadan yerine getirir. Bundan emin ol. Uzmanın konuşuyor!

Kaynak: Posta Gazetesi

Cinsel ilişkiye doyamıyorum, bir kadına ihtiyacım var...

Merhaba Haydar bey. Öncelikle sonsuz saygılarımı ve hürmetlerimi sunarım. Yazılarınızı beğeniyle okuyor ve takip ediyorum. Bizleri aydınlattığınız için de çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yurtdışında olduğum için oradaki insanların size hayran olduğunu gördüm. Benim büyük bir sorunum var: Bunu anlatmaya utanıyorum ama beni bağışlayacağınızı düşünerek özür diliyorum. Ben evliyim ama şu anda yalnız yaşıyorum. Çünkü seks hayatına doyamıyorum. Bugünlerde Türkiye'deyim, bu hastalıklardan dolayı hiçbir kadınla ilişkiye giremiyorum ve çok zor durumdayım. Bu yüzden geceleri uyuyamıyorum. Bir kadına ihtiyacım var. Sizce istediğimi bulabilir miyim? Hiçbir kadınla arkadaş olamıyorum, çünkü çok utanıyorum. Bu konuda çok doyumsuzum, sabahlara kadar seks yapsam da doymuyorum. Yardımınıza çok ihtiyacım var. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Sizce ne yapmalıyım? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Haydar Dümen:
Değerli okurum, halkın anlayacağı dilde bir seks manisi içindesin. Yani seks taşkınlığı. Buna seksomanyakta denilebilir. Zaman zaman senin durumunda insanlar ve sen dahil şöyle bir beklentiniz var. "Sekse doyamayan bir kadın varsa benim gibi birilerini arıyorsa aracı olursanız iki tarafta mutlu olur" gibilerden. Bunun için adeta dil döküyorsunuz. Bu mektubundaki koku da böyle. İyi ama iki seksomanyağı yan yana getirmiş olsak benim adım neye çıkar?
Kaldı ki ya böyle bir kadın vardı. Al telefonunu desem kadının ailesi tarafından büyük tepkiler ortaya çıkar. Karnın aç, paran yoksa su içmesini öğren. Çünkü su bedava. Atalarımız "İki su, bir ekmek yerine geçer" demiş. Paran yoksa, su içmesini öğren. Yani kadınlarla ilişki kurmakta yeteneğin
ve cesaretin yoksa o su içme örneğinde ne demek istediğimi acaba anladın mı?
Yavrum, yalnız yaşıyorsun, yatak odası senin. Ama kadın da yoksa ister uyu, ister sabaha kadar yatakta dans et. Senin bileceğin iş. Ben bu mektubunu okumamış ve duymamış olayım. Yoksa kalbini kırarım.

Kaynak: Posta Gazetesi

1 Nisan 2010 Perşembe

Ağzıma boşaldı, hamile kalır mıyım?

Regl halindeyken erkek arkadaşım ağız yoluyla içime boşaldı. Bir sorun olur mu? Örneğin hamilelik gibi merak ediyorum.

Haydar Dümen:
Sevgili okurum, insanlar kendilerini ifade ederlerken düşüncelerini kâğıda geçiriyorlar ama olayın gerçek sözcüklerini bulmakta zorlandıklarından ya da buna gerek duymadıklarından nasıl olsa, karşı taraf anlar diye birkaç kelime yazıp gönderiyorlar. Ben bu bilmeceyi şöyle çözdüm. Ağız yoluyla boşalmayı meslek hayatımda ilk kez duyuyorum. Sanıyorum arkadaşın vajinanın girişine boşaldı. Ağız dediğin yer orası olmalı! Regl halindeyken olmuş bu olay, bu nedenle gebelik söz konusu değil, ama bir başka şey söz konusu. Artık 19 yaşındaki bir genç kız, anne adayı olduğunda bu konularda bilgileri en azından okulda öğrenmeli, bu öğretilenler halkın anladığı anlamda seks değil, ama genç kızlarımız regl kanının ne olduğunu, ayda bir niçin kanadıklarını, doğanın buna neden gerek gördüğünü bilirlerse, kendilerine annelik kavramına saygıları artar, böylece yaratılışa da. Öte yandan hangi zamanda ve şartlarda gebe kalınabileceği de bırakın cinsel eğitim derslerini, biyoloji derslerinden erkeğe de kıza da öğretilebilir. Bu sözcüğümü de geri alıyorum, birkaç kelimeyle söylenebilir. Genç kızlar, gebelik riski olan günleri bilirlerse, hem sosyal yaşamlarından hem de evlilikte bir ilişki, bir gebelik gibi formülün korkusundan kurtulurlar. Öyle ya genç kız evlenmiş, aynı ay gebe kalmış, dokuz ay sonra çocuğu kucağına almış, anne oldu ama evliliğin öteki oluşum koşulları nerede?
Bu öğretiler doğacak çocuğun sağlığı, kadının ruhunun, etinin kemiğinin korunmasına kadar geniş bir yelpaze içinde yer alır.
Kimse fazla bir şey bilmiyor ama kimse de sizlere ne aileniz, ne eğitiminiz hiçbir şey öğretmiyor. Olan sizlere oluyor.

Kaynak: Posta Gazetesi Haydar Dümen

Arkadaşım korunmuyor, ben kısır mıyım?

Sevgili Haydar Dümen, ben 18 yaşındayım. 22 yaşında bir kız arkadaşım var. Bir senedir çıkıyoruz ve ilişkiye giriyoruz. Ancak kız arkadaşım hiç korunmuyor. Birkaç kere korunması için zorladım ama korunmak istemiyor. Anlamadığım şu: Haftada üç-dört kez ilişkiye girmemize rağmen hamile falan kalmıyor. Ben de bu sefer kendimden şüphelenmeye başladım. İçimde bir korku var. Acaba ben kısır mıyım? Çünkü televizyon ve gazetelerde görüyorum. Bir kere ilişkiye giriyorlar ve kız hamile kalıyor. Acaba bende mi bir sorun var? Kısır olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Saygılar.

Haydar Dümen:
Sevgili yavrum, Türkiye bugünlerde bayağı bu konularda yol almış durumda. Ekonomi, sanayi, ihracat, IMF sanki biraz olumsuzluk sinyalleri veriyor gibi ama cinsellikte tam tersi. Süper gelişim sinyalleri alıyoruz. Zaten böyledir. Türk milleti olarak olumsuzluklarda en başı tutarız. Bakıyorum da 15-18 yaş arası gençler şakır şakır faaliyetteler. Bir açıdan göz yumalım ama bir başka açı da kızların gebe kalması ve istenmeyen bir çocuğun doğması. Kız arkadaşının gebe kalmaması senin şansın. Yani gebe kalsaydı da dokuz ay sonra kucağına çocuk mu verseydi? Sen de 18 yaşında bir baba olarak oğlunla parkta oyun oynamaya giderdin. Sen de bir bakıma çocuksun. Oğlun salıncakta sallanırken sen de topa bir- iki tekme atardın. Hadi bunlar bir yana oğlun da senin gibi hızlı çıkıp 18 yaşında evlenmeye kalkarsa kız istemeye gittinizde sen 36 yaşında olacaksın. 36 yaş birçok genç kızın favori yaşıdır. Kapıdan içeriye girdiğinizde kız ilk defa sizi gördüğünde şöyle bir bakıp içinden sizin için "İnşallah beni isteyecek adam budur" diye düşünebilir. İşte o zaman oyun kağıtları karışır. Kupa asını bulmak her zaman kolay değildir. Değerli okurum, otur oturduğun yerde. Başına bir devlet kuşu konmuş.
Onu kaçırma. Evlendiğinden 25-30 yaşına geldiğinde gider bir sperm sayımı yaptırırsın.

Kaynak: Posta Gazetesi Haydar Dümen

Penis, ayakkabı numarasının yarısı mı?

Sevgili Haydar abi. Biz ortaokul son sınıf öğrencisi
beş kızız. Bizi bu konularda bilinçlendirdiğiniz için
teşekkür ederiz. Bir şey sormak istiyoruz size. Bir erkeğin penisinin uzunluğunun ayakkabı numarasının yarısıyla eşdeğer olduğu söylentileri var. Bu doğru mudur?

Haydar Dümen:
Sevgili kızlarım. Mektubunuzu okurken bir hayli güldüm. Önce olayı biraz karikatürize edelim. Diyelim ki eve kız istemeye bir damat geldi. Çıkardığı ayakkabıları ona çaktırmadan biri ayakkabı numarasına baktı. Genellikle bu numarayı gören eyvah diyecektir. Çünkü erkek ayakkabıların en küçüğü 40 numara,45 ise ne yapacağız. Belki siz ayakkabı numarasını değil ayağın boyunu soruyor ya da düşünüyor olabilirsiniz. Bir biçimde ayaklarına çaktırmadan baktığınız eh olsa olsa olsa 20 cm. O zamanda vah vah mı diyeceksiniz? Değerli okurum ve değerli okurlarım. Eller gitti aya biz hâlâ yaya. Benim duyduğum daha niceleri var. Erkeklerde burun kadınlarda ağız ölçülerinin neyi anımsattığı ya da neye eşdeğer olduğu, erkeklerdeki ellerin ve parmaklarının uzunluğu neye uyduğu. Cinselliğin akıllarda neredeyse her şeyi belirli bir şey anımsatması hepimizin farkında olmadan cinsellik denizde kulaç attığımızı gösteriyor. Sevgili kızlarımız ortaokul son sınıftasınız. Daha önünüzde uzun yıllarınız var. Bu tür işlerle uğraşmayın.

Kaynak: Posta Gazetesi Haydar Dümen
 
HAYDAR DÜMEN, DOKTORA SOR, soru ve cevaplar, HAYDAR DÜMENE SOR , HAYDAR DÜMEN SORU VE CEVAPLAR, soru cevap, haydari, DR, DOKTOR, POSTA GAZETESİ, HAYDAR DÜMEN, POSTA, cevap, İZLE, soru sor, CEVAP, CEVAP AL, KÖŞE YAZARI HAYDAR, cevapları gör, soruları gör, CİNSEL sorular, cinsellik, vajinusmus , AIDS, HAYDAR DÜMEN köşesi, dr haydar dümen, haydar , haydar dümen, DÜMEN Asmalı Boy Cam , Asmalı Boy Cam Birim Fiyat , Balkon Cam Video İzle, Balkon Cam Video İzle, Cam Balkon Avantajları, Cam Balkon Hangi Yönlerden İyidir, cam balkon Kesit Görünüş, cam Balkon m2 Fiyatı, cam balkon satın alırken nelere dikkat etmeli, cam balkon sistem detayı, cam balkon sistemi, cam balkon temizlerken nelere dikkat etmeli, cam balkon temizliği, cam balkon video izle, cam balkon yapılmasının avantajı, cam balkon çeşitleri, cam balkon şekilleri, cam balkon mu? yoksa pvc mi?, cam balkonun avantajları, cam malzemesi, cam nedir, camda uygulanan işlemler, camı oluşturan maddeler, camı temperleme işlemi, camın biçimlendirilmesi, camın folyolanması, camın kullanıldığı yerler, camın rodajlanması, camın özellikleri, camların işlenebilme özelliği, eşiksiz katlanır cam balkon sistemi, hangi bölgelere inşa edilir, HANGİ MALZEMELER KULLANILIR, katlanır balkon sistemleri, katlanır cam balkon, katlanır cam balkon sistemi nasıl olur, katlanır cam balkon ölçülendirme, katlanır cam sistemleri, kış bahçeleri, kış bahçesi, kış bahçesi malzeme seçimi, kış bahçesi tarihçesi, kış bahçesi yeri seçimi, nerelere cam balkon takılır, plastik doğramanın dezavantajları, teknik özellikler, yapılışını gör, çatı kaplama, çatı kaplama malzeme avantajları, çatı kaplama malzemeleri, Sitedeki soru ve cevap yazıların tamamı Haydar Dümen'e ait olup , posta gazatesinden alıntıdır. İyi günler.